Aspergequiche met parmaham

Dit recept komt van de website eetpaleo.nl

Ingrediënten voor de bodem:

  • 225 gram amandelmeel
  • 2 eetlepel kokosolie + extra om de taartvorm in te vetten
  • 1 ei ¼ theelepel zout Taartvorm met doorsnede van 18-20 cm

Ingrediënten voor de vulling:

  • 100 gram groene aspergetips
  • 4 plakjes parmaham
  • 2 theelepels fijngeknipte bieslook
  • 6 grote eieren Bereiden

Verwarm de oven voor op 175°C en vet de taartvorm in met wat kokosolie. Meng in een kom de ingrediënten voor de bodem en kneed door tot zich een deeg vormt. Verdeel het deeg over de taartvorm, druk stevig aan en vorm opstaande randjes Bak de taartboden 10 minuten voor in de oven Verdeel vervolgens voor de vulling de aspergetips en parmaham over de taartbodem. Klop de eieren los met wat zout en peper en schenk dit over de asperges en ham Bestrooi met bieslook en bak de quiche in ca. 40 minuten gaar.

Bekijk ook:

Bekijk alle recepten

Meer energie door de juiste voeding

Barbara van Rijn Fotografie

Greetje Douma

Orthomoleculair voedingscoach

+316 51 867 063 MAIL GREETJE

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Mail bel of stuur mij een berichtje en ontdek wat ik voor jou kan betekenen of lees meer over mij

Wie ben ik ►