Wie ben ik

Ik ben Greetje Douma, woon in Burgum en heb al jarenlang een passie voor voeding. Gezonde voeding en wat dit voor een mens kan betekenen. Biologisch, zo vers mogelijk en zonder toevoegingen, dat alles heeft mijn interesse. Ik ben ervan overtuigd dat met aanpassing van voeding en leefstijl goede resultaten te behalen zijn voor jou op het gebied van gezondheid. 

Doordat ik een volledige baan had en een zoon in huis bleef mijn interesse op huis, tuin en keuken gebruik steken. Totdat ik hoorde dat mijn functie kwam te vervallen en ik aan een mooi loopbaantraject kon beginnen. Al vrij snel besloot ik om te gaan voor het vak van orthomoleculair voedingscoach. Bij een orthomoleculaire therapie wordt gebruik gemaakt van de optimale concentraties van voedingsstoffen voor een optimaal resultaat. 

De afgelopen tijd heb ik de opleiding orthomoleculair voedingscoach, de module gewichtsbeheersing, een drie daagse cursus vrouw en hormonen en de opleiding medische basiskennis gevolgd. Een mooie basis voor het geven van voedingsadviezen. Ik baseer mijn voedingsadviezen op de oervoeding.
In september ben ik gestart met de opleiding tot epigenetisch therapeut. De epigenetica houdt zich bezig met de invloed van omgevingsfactoren op de genen. 

De periode van de overgang kan voor veel vrouwen best een belasting zijn. Er kan sprake zijn van klachten waardoor de vrouw wordt beperkt in haar vrijheid. Klachten waarvan dan wordt gezegd: “Ach, dat hoort en nou eenmaal bij”. Dat meer mensen ergens last van hebben betekent nog niet dat het normaal is.
In mijn praktijk wil ik graag vrouwen in deze fase laten ervaren dat ze gezonder en energieker ouder kunnen worden door het aanpassen van de leefstijl!
Door zich te voeden met pure, eerlijke voeding en waar nodig dit aan te vullen met supplementen. Vrouwen krijgen hierdoor weer zelf de regie over hun leven, wat resulteert in meer vrijheid.
Natuurlijk is met het aanpassen van voeding en leefstijl op veel meer gebieden gezondheidsvoordeel te behalen, ook dat is mogelijk binnen mijn praktijk. Mijn specialisatie ligt op het gebied van vrouwen in de overgang.

Mijn missie is: vrouwen begeleiden in het aanpassen van hun leefstijl zodat ze gezonder en energieker ouder kunnen worden.  


Mijn rol is om je praktische adviezen te geven, persoonlijke aandacht en zorgen voor een positieve balans.

Kernwaarden die daarbij voor mij belangrijk zijn : Positief – Praktisch – Eerlijk – Integer

De informatie en recepten op de site staan er om je te inspireren. Wil je meer informatie of wil je aan de slag: bel of mail voor het maken van een afspraak. Ik ga graag samen met jou aan de slag op weg naar een energieker leven.

Meer energie door de juiste voeding

Barbara van Rijn Fotografie

Greetje Douma

Orthomoleculair voedingscoach

+316 51 867 063 MAIL GREETJE

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Mail bel of stuur mij een berichtje en ontdek wat ik voor jou kan betekenen of lees meer over mij

Wie ben ik ►

Hier alvast een recept
om je te helpen