Wie ben ik

Ik ben Greetje Douma, woon in Burgum en heb al jarenlang een passie voor voeding. Gezonde voeding, biologisch, zo vers mogelijk en zonder toevoegingen, wat dit voor een mens kan betekenen boeit mij enorm. Ik was er namelijk altijd al van overtuigd dat voeding een grote invloed heeft op de balans in het lichaam. Inmiddels weet ik ook dat dit zo is. Het zit in het verschil tussen vullen of voeden.

Dit heb ik natuurlijk in mijn eigen leven ook wel gemerkt. Ben al van jongs af aan bekend met darmproblematiek en sinds jaren heb ik last van een te traag werkende schildklier. Vroeger legde ik daar nooit de link met voeding, maar sinds ik daar meer over leer en mij er in verdiep zie en merk ik die verbanden wel. En merk ik ook duidelijk verschil met hoe ik mij nu voel ten opzichte van toen ik niet zo op mijn voeding lette.

Tot augustus 2017 werkte ik in de financiële wereld en bleef mijn passie op een zacht pitje sudderen. Toen mijn functie verviel en ik rond moest kijken wat ik wilde gaan doen besloot ik vrij snel om mij om te gaan scholen tot orthomoleculair voedingscoach. Van mijn passie mijn beroep maken, dat leek mij wel wat. Ik vind het belangrijk dat mensen weten dat ze zelf invloed kunnen hebben op hun welzijn.

Ik ben van start gegaan met de opleiding Medische basiskennis en Orthomoleculair voedingscoach. Voor mij was dit het begin van een ontzettend boeiende weg. En ook een weg die zeer verslavend is, steeds meer willen weten over hoe een lichaam werkt en wat je daar voor invloed op kunt uitoefenen.

Inmiddels heb ik dan ook behoorlijk wat opleidingen en bijscholingen gedaan

  • Orthomoleculair voedingscoach
  • Medische basiskennis
  • Gewichtsbeheersing
  • Vrouw en Hormonen
  • Themadagen over o.a. Schildklier en Bijnier
  • Op dit moment zit ik in de afronding van mijn studie Epigenetisch therapeut

Het is mijn missie om vrouwen gezond, stralend en energiek ouder te laten worden. Mijn rol is om daarbij praktische adviezen te geven, persoonlijke aandacht en zorgen voor een positieve balans.

Meer energie door de juiste voeding

Barbara van Rijn Fotografie

Greetje Douma

Orthomoleculair voedingscoach

+316 51 867 063 MAIL GREETJE

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Mail bel of stuur mij een berichtje en ontdek wat ik voor jou kan betekenen of lees meer over mij

Wie ben ik ►

Hier alvast een recept
om je te helpen