Wat doe ik

Voordat je een afspraak maakt heb je op mijn website gekeken of mijn werkwijze iets voor jou kan zijn. Mocht je er nog niet uit zijn dan maken we een afspraak voor een kort kennismakingsgesprek. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis. Als je dan besluit om met mij verder te gaan dan krijg je van mij een voeding dagboek waarin je een week lang bijhoudt wat je eet en wat de reactie van jouw lichaam daarop is.

Op basis van dit voeding dagboek ga ik analyseren waar mogelijk tekorten aan voedingsstoffen zijn ontstaan of waar handigere keuzes te maken zijn.

Dan volgt het intakegesprek, wat meestal anderhalf uur duurt. In dit gesprek staan we uitgebreid stil bij jouw klachten en wat jouw doelen zijn. Ik wil graag de tijd nemen om alles met jou te bespreken.

Na dit intakegesprek ligt de bal bij jou en ga je aan de slag met de aanpassing in jouw voeding. Dit kan rigoureus: alle maaltijden in één keer. Of het kan verstandig zijn om het stapsgewijs aan te pakken, bijvoorbeeld maaltijd voor maaltijd.

Na drie weken kom je weer voor een vervolgconsult en bespreken we de voortgang. Het kan zijn dat ik dan supplementen ga adviseren of een andere interventie. Een vervolgconsult duurt meestal één uur.

Omdat ik zelf houd van een persoonlijke begeleiding houden we tussen de consulten door contact via Whatsapp. Op deze manier kun je snel je korte vragen stellen. Tijdens de consulten is er altijd aandacht voor de voeding, voor de kwaliteit van slaap en natuurlijk voor bewegen.

Tarieven:

Kennismakingsgesprek van 15 minutenGratis
Consult per half uur€ 30,00
Kookworkshop van 3 uur p.p. € 45,00
Workshop / lezingenOp aanvraag

Meer energie door de juiste voeding

Barbara van Rijn Fotografie

Greetje Douma

Orthomoleculair voedingscoach

+316 51 867 063 MAIL GREETJE

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Mail bel of stuur mij een berichtje en ontdek wat ik voor jou kan betekenen of lees meer over mij

Wie ben ik ►

Hier alvast een recept
om je te helpen