Bananen pannenkoek

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 2 of 3 eieren
  • ½ tl kaneel
  • kokosolie om in te bakken

Als je een iets steviger pannenkoek wilt hebben doe er dan 1 eetlepel amandelmeel, 1 eetlepel kastanje meel en 1 eetlepel kokosmeel door.

Bereiden

Doe banaan met eieren (en eventueel het meel) in blender of pureer met de staafmixer en maak er een glad mengsel van. Bak dit in kleine porties op middelhoog vuur in wat kokosolie. Je kunt er natuurlijk ook één grote pannenkoek van maken. Draai om zodra de bovenkant voldoende gestold is en de onderkant lekker bruin. 
Op de foto is de pannenkoek belegd met pecannoten, wat chiajam van blauwe bessen en kokosrasp. Maar je kunt natuurlijk hier jouw eigen twist aan geven.

Bekijk ook:

Bekijk alle recepten

Meer energie door de juiste voeding

Barbara van Rijn Fotografie

Greetje Douma

Orthomoleculair voedingscoach

+316 51 867 063 MAIL GREETJE

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Mail bel of stuur mij een berichtje en ontdek wat ik voor jou kan betekenen of lees meer over mij

Wie ben ik ►